Gratis verzending vanaf €100 binnen BE en NL ♡ Verzending binnen 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf €100 binnen BE en NL ♡ Verzending binnen 1-2 werkdagen


  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden. Dit is meestal binnen de 2 werkdagen na plaatsing van het order.        

  Foutieve leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot bijkomende leveringskosten.

  De vermelde verkoopprijzen zijn steeds exclusief leveringskosten, tenzij anders vermeld.

  Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd door DPD.

  Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

  Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Nomad Living.

  Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Nomad Living was geboden.

   

  Retourneren

  De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Als klant breng je Nomad Living op de hoogte van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Indien je een account hebt, kan je via je account je retour aangeven. Indien je geen account hebt, gelieve een e-mail te sturen naar [email protected] om je retour te melden.

  De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Nomad Living heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan Nomad Living, Rusthuisstraat 10, 1980 Zemst België. De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

  De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Als klein bedrijf kunnen we helaas deze kosten niet dekken. We raden aan je retour  met track & trace te versturen omdat Nomad Living niet verantwoordelijk is voor het kwijt raken van een zending.

  De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Nomad Living zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen niet gebruikt zijn. Bewaar onze artikelen a.u.b niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.

  Indien de Klant de overeenkomst herroept, zal Nomad Living alle tot op dat moment van de Klant ontvangen betalingen aan de Klant terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat Nomad Living op de hoogte is gesteld van de beslissing van de Klant om de overeenkomst te herroepen. Bij verkoopovereenkomsten kan Nomad Living wachten met de terugbetaling totdat hij alle goederen heeft teruggekregen.

  Nomad Living betaalt de Klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de Klant uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen de Klant voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  De Klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de levering van volgens specificaties van de Klant vervaardigde goederen, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; Artikelen die speciaal voor u besteld worden, kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »